Lucas Oil

Technomotion is naast importeur en distributeur ook zelf dealer van Lucas Oil Products®; wij geloven onvoorwaardelijk in dit relatief jonge Amerikaanse merk. Ze hebben een breed scala aan oliën en additieven die we tot volle tevredenheid van onze klanten gebruiken in onze bike shop.

Lucas Oil maakt hun producten uit een combinatie van de hoogste kwaliteit basisoliën met hun exclusieve additieven pakket. Als gevolg van de productiefilosofie van alleen de beste lijn van smeermiddelen te gebruiken is  Lucas Oil in de Verenigde Staten marktleider in de automotive en  aftermarket industrieën. In de afgelopen 20 jaar is Lucas Oil rechtstreeks betrokken bij een grote diversiteit van motorsporten op alle niveaus van het racen waardoor ze hun lijn van producten kunnen testen en doorontwikkelen onder de meest extreme omstandigheden.

Met hoogwaardige olie in uw auto/motor beschikt u over een aantal belangrijke voordelen:

  • Later verversen: Lucas Oil is veel langer bestand tegen thermische afbraak dan de meeste oliën; de olie gaat 50% langer mee
  • Constante smering: Met hun unieke additieven welke zijn toegevoegd blijft uw motor gesmeerd en laat een beschermende film achter. De #1 oorzaak van motorslijtage, droge starts worden hierdoor uitgesloten en het metaal-op-metaal contact is zeer sterk verminderd
  • Hogere oliedruk: Dit betekent dat uw motor zal soepeler, stiller en koeler draaien. Het gebruik van olie met een superieure bescherming voor vitale onderdelen van de motor zal u geld besparen op het onderhoud en verlengt de levensduur van uw voertuig. Door het gebruik van Lucas Oil krijgt uw voertuig de best mogelijke bescherming en prestaties.

Een groot assortiment aan oliën en additieven hebben wij op voorraad; alle soorten motorolie, inloopolie met een hoog zinkgehalte, stabilizers, fuel treatment etc.

Foto's